Contact

Loser of legende? Het XXL-bierglas

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met bijna een halve meter lengte is dit gigantische bierglas een echt collectorsitem. Welk feestje kun je nog bezoeken zonder dit uitdagende glas - een perfecte manier om te bewijzen wie een loser en wie een legende is. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Geweldig cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie durft er nog te zeggen dat jij niet weet hoe je een biertje drinkt? Precies! Met dit leuke glas kun je vanaf nu iedereen laten zien dat je geen loser bent. Tenminste, als je een tegenstander vindt die het durft om het tegen je op te nemen. Hoeveel bier kun jij in een keer drinken? En dat, zonder daarna het glas neer te kunnen zetten. Want door de ronde onderkant van het bierglas is het onmogelijk om het glas zomaar neer te zetten. Een perfecte manier om te laten zien dat je geen problemen hebt met alcohol.

Het totale glas houdt 750 ml bier, bier dat allemaal opgedronken wil worden. Maar hoeveel kun jij op? Eindig je in het gebied van losers of die van legende? Een geweldige manier om samen met je vrienden een geweldige avond te hebben. Want een echt feestje begint met een XXL-bierglas! Een geweldig cadeautje voor iedereen die weet wat een feestje is! Een geweldig cadeautje voor feestbeesten en iedereen die wel van een biertje houdt. Of zelfs 750 ml bier! Een leuk cadeautje voor vrijgezellenfeestjes en voor het slagen van je eindexamen. Een perfect cadeau waar iedereen het nog lang over zal hebben!

Productdetails

  • Inhoud: ongeveer 750 ml
  • Lengte: ongeveer 46 cm
  • Materiaal: kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-05-11T22:19:03+00:00