Contact

Lori Load – houder oplaadkabel mobiele telefoon

Vanaf € 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Mobieltje en oplaadkabel, altijd moet je weer zoeken in de wirwar van kabels. Met de Lori Load – houder oplaadkabel mobiele telefoon is dat eens en voor altijd afgelopen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Eindelijk geen rondliggende oplaadkabels meer, want niks is vervelender dan na lang zoeken de verkeerde oplaadkabel voor je mobieltje in handen te hebben. Bovendien laat een mobiele telefoon aan een oplaadkabel altijd een rommelige indruk in huis achter. De Lori Load – houder oplaadkabel mobiele telefoon bewaard zowel de telefoon als de oplaadkabel op één plek. Dit zeer praktische cadeau-idee is bovendien creatief vormgegeven en doet niet vermoeden dat het de plek is waar telefoon en oplaadkabel zich bevinden. Immers, deze houder ziet eruit als een leuke vrachtwagen. Opgeruimd staat netjes, dat geldt in dit geval voor de mobiele houder voor telefoon en oplader.

Met deze mobiele houder voor het mobieltje plus oplaadkabel is het zoeken naar de juiste oplaadkabel eindelijk voorbij. De mobiele telefoon ligt op de omhoog geklapte laadklep van deze truck met daaronder ruimte voor de oplaadkabel. Niemand ziet dat er een telefoon wordt opgeladen als de vrachtwagen in de buurt van het stopcontact staat en de mobiele telefoon oplaadt. Een bijzonder cadeau voor degene die altijd weer aan iedereen vraagt of iemand zijn oplaadkabel voor de mobiele telefoon heeft gezien. Natuurlijk is het ook leuk een fan van vrachtwagens of auto's in het algemeen met dit geschenk te verrassen. Mobieltje en oplaadkabel, altijd moet je weer zoeken in de wirwar van kabels. Met de Lori Load – houder oplaadkabel mobiele telefoon is dat eens en voor altijd afgelopen.

Productdetails

  • Materiaal: zink, ABS, metaal
  • Afmeting: 13 x 6 cm, 4 x 11,5 cm
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T22:23:33+00:00