Contact

Little People – speelgoedauto's van Fisher Price

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Little People van Fisher Price is een serie met vrolijke, kleine speeltjes voor peuters en kleuters waaronder ook leuke speelgoedauto's. Met deze wagentjes kan het kind overal over de grond bewegen en van het bijzondere rijplezier genieten. Een leuk cadeau-idee voor kleine kinderen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Peuters en kleuters houden van deze speelgoedauto's. Je kunt er namelijk altijd mee spelen. Thuis in de woonkamer maar ook in de wachtkamer van de dokter of tandarts, in het huis opa en oma of tijdens het bezoek aan andere familieleden of kennissen. Het gedetailleerd vormgegeven voertuigje hoort al snel tot de standaarduitrusting in de rugzak. De reeks Little People speelgoedauto's bevat totaal uiteenlopende wagens, van een brandweerwagen tot een locomotief en van een open cabriolet tot een vuilniswagen. In iedere auto zit een figuurtje waarbij het hoofddeksel al veel verraadt over het type auto waarin de bestuurder zich bevindt. De bonte kleuren zijn voor de kinderen een lust voor het oog en nodigen uit tot veel speelplezier.

De speelgoedauto's zijn niet alleen een verrassing voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Het is namelijk niet mogelijk een bepaald type speelgoedauto te bestellen. Daarmee hoeft er dus geen keuze gemaakt te worden en dat is wel zo handig. Je weet dan weliswaar niet welke auto je ontvangt, maar iedere Little People speelgoedauto is altijd een auto waarmee je heel veel plezier beleeft. Dus dan maakt het gelukkig niet uit welke auto je ontvangt. De autootjes zijn prima geschikt als kleine beloning, maar ook als cadeautje tussendoor of als te winnen prijs bij een quiz op een verjaardagsfeestje kunnen ze perfect worden ingezet.

Productdetails

  • Let op: Levering bedraagt 1 speelgoedauto
  • Leeftijdsadvies vanaf 18 maanden
  • Speelgoedauto met figuur (niet afneembaar)
  • Geen keuze vooraf mogelijk!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-01-27T05:27:51+00:00