Contact

Little Movers

Vanaf € 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Kinderen worden meteen enthousiast als ze deze bonte voertuigen van Fisher Price onder ogen krijgen. Er zit zelfs een bestuurder in die voor muziek zorgt als je hem in zijn stoel drukt. Een verrassend cadeau voor kleine jongens en meisjes!

* Verplichte velden

€ 19,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze voertuigen zien er superfraai en vrolijk uit, ze hebben allemaal een eigen gezicht. De koplampen zijn namelijk vervangen door ogen en dat maakt de leuke autootjes meteen een stuk menselijker.

Rij je met de auto heen en weer, dan schommelt de bestuurder of eventueel de andere passagier van links naar rechts en weer terug. Dat is een grappig gezicht en kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Nog veel grappiger is het als de kleine kinderen de bestuurder in zijn stoel drukken, want dan klinkt er opeens muziek en kent het speelplezier geen grenzen meer!

Dit stuk speelgoed is van Fisher-Price, de speelgoedfabrikant die een naam heeft hoog te houden op het gebied van veiligheid. Daarom staan de Little Movers ook garant voor een robuuste kwaliteit. De wagentjes kunnen dus ook zonder problemen mee naar buiten worden genomen en in de tuin, op het schoolplein of op het speelveldje in de buurt worden gebruikt. Maak een keuze uit de verschillende modellen en kies voor een origineel cadeau voor kinderen vanaf 12 maanden.

Productdetails

  • 3 batterijen nodig (niet inbegrepen)
  • voor kinderen vanaf 1 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:42:51+00:00