Contact

Stempelset "Like & dislike"

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een van de meest herkenbare cadeautjes van dit moment is de Like & Dislike Stempel. Een grote en grappige stempel waar mee je op ieder moment duidelijk kan aangeven wat je van iets of iemand vindt. Met deze grappige Like & Dislike Stempel set weet iedereen meteen waar je voor staat.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie is er nou niet mee bekend, de 'likes' van de sociale netwerken. Het is haast een sport geworden om voor alles zo veel mogelijk likes te verzamelen dus Cadeaus.be helpt je daar een handje mee met deze grappige Like & Dislike Stempel setMet deze set kan je nu ook in real life alles liken en zelfs disliken.

Of het nou gaat om iets wat je in schrift aangegeven wordt of iets wat iemand zegt met de Like & Dislike Stempel set kan je met 1 woord je mening geven. Waar je online alleen maar dingen kan liken zorgt deze stempel set er voor dat je ècht je mening kan geven met de extra Dislike stempel. Bestempel je proefwerk met een like of geef een dikke dislike op het voorhoofd van een vriend wanneer hij of zij weer eens iets onzinnigs zegt. Er zit geen limiet aan wat je allemaal kan bestempelen met deze leuke set.

Beide stempels gaan wel tot 5000 keer mee met de ingebouwde inktvoorraad dus dat zijn een heleboel Likes, of Dislikes natuurlijk. Naast de woorden ´Like´ en ´Dislike´ hebben beide stempels een omhoog of omlaag gestoken duim om nog even extra duidelijk te maken of je iets wel echt leuk of niet leuk vindt.

Productdetails

  • Stempels die zichzelf met inkt nat houden
  • Tot wel 5000 afdrukken mogelijk per stempel
  • Let op: dit product staat los van elke verbinding met bekende sociale netwerken: copyrights worden niet geschonden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:33:31+00:00