Contact

Light p... kussen

€ 32,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Nu wordt het spannend! Doe het licht uit en dit normale witte kussen wordt ineens een opvallend en sfeervol decoratiekussen, het beste natuurlijk op bed. Het Light P... kussen is een gaaf cadeau voor wakkere mensen en iedereen die van het buitengewone houdt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een prachtig wit kussen zorgt natuurlijk voor mooie decoratie in huis. Het past bij iedere bank, bed of stoel. Bovendien zijn kussens heerlijk aangenaam om tegenaan te leunen en ze zien er goed uit. Het Light P... kussen valt ook in deze categorie van decoratiekussens, maar alleen overdag! Als het donker wordt, zul je iets voorzichtiger moeten zijn met het uitnodigen van gasten.

Het Light P... kussen laat dan namelijk zijn ware aard zien. En deze is dan bijvoorbeeld niet meer geschikt voor de jongste gasten, maar ook misschien niet voor grootouders die 's avonds spontaan even langs willen komen. Een geweldig cadeau met een knipoog en leuk voor iedereen die van spannende effecten en verrassingen in huis houdt. Natuurlijk kan je zelf bedenken of je de ontvanger van dit cadeau van tevoren wilt inlichten over het bijzondere effect van dit witte kussen. Maar je kunt er natuurlijk ook op wachten tot degene 's avonds het licht uit doet en wil gaan slapen.

Over het algemeen zou je kunnen zeggen dat dit cadeau veel met voorlichting te maken heeft. Het zal in ieder geval voor overdonderde blikken en grote binnenpretjes zorgen. De print op het kussen met Glow in the Dark effect is vormgegeven in de stijl van de jaren zeventig en is een ware blikvanger op zitmeubels en bedden. Het wordt nu wel heel spannend in de slaapkamer!

Productdetails

  • Met Glow in the Dark effect 

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:11:47+00:00