Contact

Liefdeslantaarn - romantiek viert hoogtij

Vanaf € 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Als je verliefd bent heb je soms het idee dat je opstijgt. Nu kun je je hart letterlijk op laten stijgen met deze liefdeslantaarn. Zo hops de lucht in! Het mooiste om 's avonds te doen vanwege de verlichting, een romantisch rood lichtje in de donkere lucht. Je kan er ook gewoon mee rondlopen, want er zit een touwtje aan, ook leuk voor de kinders dus.Verras je liefde!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Mannen onder ons die het nu wel hebben gezien met de bosjes bloemen, bonbons en teddybeertjes? Godzijdank, zó 2014 en ontzettend standaard. Maar geen paniek - hier komt iets leuks - jullie kans om je creativiteit te laten zien - dit is namelijk wél speciaal na een romantisch avondje. Na toch waarschijnlijk: rozen, romantisch diner bij kaarslicht, flesje wijn, mooi dessert en een avondwandeling haal je deze liefdeslantaarn tevoorschijn. Pak ‘m uit, laat ‘m op en staar samen in het donker. Als dat niet romantisch is. Nu weet ze echt dat ze je hart gestolen heeft.

Wil je het iets meer low key houden, dan organiseer je een romantische picknick aan het einde van de middag en laat je de lantaarn daarna op. Nu zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos (wel even moeite doen hè, jullie kunnen het), de lantaarn is ook prima geschikt tijdens een verjaardag, huwelijk of jubileum. Zelfs tijdens een vrijgezellenavond, dan val je pas op met een liefdeslantaarn aan een touwtje. Zo krijg je wel aanspraak en een hoop gezelligheid! Kortom: single, verliefd, verloofd, getrouwd: dit cadeautje is altijd goed, het wordt altijd gewaardeerd en als er nog geen mogelijkheid tot gebruiken is, staat ie ook leuk op de kast. Wil je iemand op een speciale manier bedanken: all you need is love, een liefdeslantaarn dus! Het wordt geleverd met een touwtje aan een spindel. Dus waar wacht je op, laat de romantiek zegevieren! Wie heeft Robert ten Brink nog nodig als je dit hebt? Alles wat je nodig hebt is deze liefdeslantaarn. Let’s go fly a kite!

Productdetails

  • Materiaal: papier
  • Kleur: wit of rood
  • Inclusief spindel

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:27:41+00:00