Contact

Liefde gaat door de maag – peper- en zoutstel

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Tegenpolen trekken elkaar aan. Dit geldt voor zowel het kleine als ook het grote. En dat wordt bewezen door dit schattige peper- en zoutstel. Tussen de beide figuren is een duidelijke aantrekkingskracht te zien en samen zorgen zij voor heerlijke maaltijden. Een romantisch cadeau voor alle paren waarbij de liefde niet alleen door de maag gaat.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een prachtig en romantisch idee voor op tafel en in de keuken. Zo eenvoudig en elegant heb je een peper- en zoutstel nog nooit gezien. Tegelijkertijd zijn ze echt betoverend mooi. De beide figuren omarmen elkaar innig en lijken elkaar daarbij diep in de ogen te kijken. Het lijkt wel een menselijk stel die oneindig veel van elkaar houden en zonder elkaar niet compleet zijn. Het peper- en zoutstel is gemaakt van glad glanzend keramiek. Zij is in zwart en hij in wit vormgegeven, waardoor het contrast prachtig weergegeven is. Tegelijkertijd vullen ze elkaar mooi aan. Bovendien kunnen ze op een houten standaard gezet worden. Hierdoor zijn ze niet alleen samen een prachtig stel, maar zorgen ze er ook voor dat ieder diner of etentje smaakvol wordt. Niet alleen qua smaak, maar natuurlijk ook wat de decoratie betreft. Het peper- en zoutstel staat prachtig op de eettafel of in de keuken.

Dit elegant vormgegeven paar laat zien dat romantiek niet alleen verbonden hoeft te zijn met roze hartjes en rozen. Het design laat zien wat ware romantiek is! Een prachtig cadeau voor iedereen die wat meer liefde in huis wil halen. Het is niet alleen een leuk cadeau voor je partner, maar voor ieder paar die het in de keuken nog liefdevoller willen maken. Een mooie verrassing voor je ouders of voor bevriende stellen.

Productdetails

Afmetingen: 8 x 11 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:56:35+00:00