Contact

Lichtgevende LED-ballonnen

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze lichtgevende LED-ballonnen zullen ieder feestje oppeppen, huwelijken worden nog romantischer en de gasten zullen nog meer genieten van de sfeervolle decoratie. Een stralend lichtpunt op iedere party. Gewoon aan het „Pull“-label trekken, opblazen en de schitterende lichtjes bewonderen. Vul deze uitbundige ballonnen met lucht en decoreer hiermee de feestlocatie binnen of buiten. 
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ben je bezig met de voorbereidingen van een tuinfeest, familiefeest of een huwelijk? Ontbreekt daarbij nog een bepaald onderdeel van de decoratie? Deze lichtgevende
LED-ballonnen zijn een geweldige aanvulling op de decoratie, vooral bij de ingang of ontvangstruimte van de feestlocatie. De ballonnen lijken op het eerste ogenblik gewoon traditionele ballonnen, maar schijn bedriegt. De gasten zullen blij verrast opkijken als ze de feestzaal met de geweldige witte of kleurrijke lichtpunten zullen zien. Het feest zal hiermee omgetoverd worden in een bijzonder sfeervolle gebeurtenis!

Een verpakking bevat 15 ballonnen, die met lucht gevuld kunnen worden. Ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Trek voor het opblazen aan het „Pull“-label, vul vervolgens de ballon en knoop de ballon dicht. Op de door jou bestemde plek zullen ze dan ongeveer 15 uur licht geven en daarmee uw gasten verblijden. Deze stralende blikvangers zullen de aanwezigen betoveren. Een gewone feestlocatie omtoveren tot een stralende feestelijke gebeurtenis was nog nooit zo gemakkelijk! Bovendien kan je kiezen uit verschillende kleuren: voor ieder themafeest kan je de perfecte kleur uitkiezen. Een feestelijk cadeau of als leuk hebbedingetje voor uw eigen party!

Productdetails

  • In kleur of wit verkrijgbaar
  • 15 stuks per set
  • Opblaasbaar tot 26 cm
  • Niet geschikt voor helium

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-30T14:11:19+00:00