Contact

Lichtgevend bier pong

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het geliefde drankspelletje bier pong heeft een hele nieuwe uitstraling gekregen. Met lichtgevende bierglazen kan je nu zelfs in het donker bier pong spelen. En dat levert een hele hoop grappige momenten op. Daarnaast zorgt het ook nog voor een hele spannende en interessante atmosfeer. Met dit bier pong spel kan geen enkel feestje meer mislukken!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Soms zijn de feestjes bij mensen thuis of in een studentenhuis toch een beetje saai. Mensen kletsen wat met elkaar, maar de sfeer komt er nog niet helemaal in. Totdat jij verschijnt en op tafel de bekertjes van dit bierspel op tafel opstelt. Dan gaat het licht uit en de met bier gevulde bekers geven ineens licht. Nu is de sfeer al een stuk spannender! Bij bier pong moet je een pingpongbal in een van de bierglazen gooien. De bierglazen worden opgesteld in een driehoek. Als je raakt moet de tegenstander het glas leegdrinken. En hoe meer zij drinken, hoe moeilijker het wordt voor hen jouw bekers te raken.

En langzaam maar zeker worden de spelers een beetje aangeschoten. En de sfeer wordt steeds meer ontspannen. Om het spelen van bier pong nog een beetje leuker te maken en het effect iets te verhogen, is bij deze bijzondere versie een extra component toegevoegd. Want zowel de bal als ook de bierglazen geven licht in het donker. Nu moet dus het bierspel ook helemaal in het donker gespeeld worden. Spanning en geheimzinigheid zijn hiermee gegarandeerd! De stemming wordt meteen een beetje luchtiger en losjes. En heel misschien een goed moment om degene op wie jij al langer een oogje hebt iets nader te komen. Dit spel is natuurlijk perfect voor studentenfeestjes! Hiermee wordt jouw huisfeest gegarandeerd een succes. Dit lichtgevende bierspel zal in ieder geval de drink- en gooikwaliteiten van je gasten en huisgenoten testen. Maar let op: niet te diep in het glaasje kijken, want anders zul je dit spannende spel niet winnen!

Productdetails

Leuchtendes Bier-Pong

  • enthält:
    • 22 Becher (Kunststoff), Füllmenge je ca. 0,3 l
    • 2 Bälle
  • Bälle wie Becher sind fluoreszierend, können daher im Dunkeln leuchten.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-07T05:04:35+00:00