Contact

Leuke weegschaal met dieren voor de hele familie

€ 29,95
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Heb je je al eens afgevraagd hoe een pinguin in een geit veranderd? Nee? Met deze weegschaal zijn dat soort vragen opeens heel normaal. Wat niet alleen de kilo's worden getoond, maar ook weet je opeens of je evenveel weegt als een orang oetang of een paard! Leuk voor kinderen en volwassenen.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Eindelijk begrijp je waarom het helemaal niet leuk is om op de weegschaal te gaan staan. Die getallen, wat betekenen die nou eigenlijk? Helemaal niets, toch? Veel te abstract, zeker voor kinderen. Met deze leuke weegschaal is dat nu voor altijd voorbij. Want je krijgt als je er op staat niet alleen te zien hoeveel kilo je weegt - iets dat je eigenlijk misschien liever niet zou weten - maar ook zie je op welk dier je het meeste lijkt. Of tenminste je gewicht. Vooral voor kinderen is dat super leuk, als ze kunnen zien dat ze eerst evenveel wegen als een eekhoorn, of een giraffe, of een geit, of een paard. En ze kunnen makkelijk zien waar ze naar toe gaan groeien!

Worden ze even zwaar als papa en mama, of blijven ze even zwaar als een pinguin? En hoeveel wegen jullie samen? Deze leuke weegschaal maakt het wegen weer leuk, waardoor je veel beter de ontwikkeling van je kinderen en van jezelf bij kunt gaan houden. En hoeveel weegt het hele gezin samen? Meer of minder dan een volwassen gorilla? Een super leuke weegschaal waardoor je op een hele nieuwe manier kunt nadenken over dieren en kinderen maar ook zeker volwassenen dieren op een nieuwe manier leren bekijken!

Productdetails

Tierisch lustige Familienwaage

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:12:52+00:00