Contact

Leuke frisbees

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Bij geen enkele picknick mag het ontbreken. Lekkere donuts, piazza's, misschien heb je ook een platenspeler meegenomen zodat je lekker naar een leuk plaatje kunt luisteren terwijl je in het park van de zon geniet? En eindelijk mag je nu ook met je eten spelen! Het is zelfs de bedoeling, laat deze pizza's lekker rondvliegen en laat je vrienden achter een donut aanrennen. Een middagje in het park was nog nooit zo leuk!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Buiten spelen was nog nooit zo leuk! Met je vrienden in het park, of aan het strand. Waar je ook heen gaat, deze leuke frisbee gaat vanaf nu altijd mee. Want het is toch super leuk als je naar iemand kunt roepen: "Uitkijken! Die pizza komt wel heel hard op je af!" Of kun je nog herinneren wanneer je voor de laatste keer iemand hebt gevraagd om die donut nu eens aan te gooien? Je zult misschien enkel moeten uitkijken dat hij niet voor de voeten van iemand beland die toevallig net heel veel trek had in een lekker stuk pizza, want een hap uit je frisbee is natuurlijk niet zo handig.

Gelukkig zijn deze frisbees uit bijzonder hard materiaal gemaakt voor een uitstekende luchtweerstand waardoor deze frisbees extra hard gaan. Super leuk om mee te nemen naar een buitenfeestje, of als cadeautje voor een neefje of nichtje. En super leuk voor hipsters die graag hun hele huis vullen met platenspelers en platen. Want deze plaat is ook heel handig inzetbaar als dienblad! Een grappig cadeautje waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Productdetails

  • In drie uitvoeringen: Pizza / LP / Donut
  • Doorsnee: 28 cm
  • Materiaal: kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:31:50+00:00