Contact

Lego Star Wars: Sith Fury-Class Interceptor

€ 99,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Alle fans van Lego Star Wars opgelet: de gevaarlijke Fury-Class Interceptor is in aantocht en dan is het oppassen geblazen! Een geweldige machine inclusief 3 minifiguren en met de bewezen kwaliteit van Lego. Een spannend cadeau voor alle Lego Star Wars fans!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De gevaarlijke en duivelse Sith-Lord Darth Malgus is onderweg in zijn Fury-Class Interceptor en op zoek naar vijanden en tegenstanders. Aan boord heeft hij vier raketten, maar ook nog voldoende ruimte voor zijn infanterie-soldaten, de zogenaamde Sith Troopers. Sith zijn de boze varianten van de Jedi, die de Duistere Kant van de Kracht gebruikten. Deze duistere Jedi werden opeens de grootste vijanden van de Jedi. Sith-Lord Darth Malgus is iemand die de duistere Kant van de Kracht gebruikt. Wie durft het tegen hem op te nemen?

Deze Lego Star Wars set is van een uitstekende kwaliteit. Kinderen zien er nu alvast naar uit de Fury-Class Interceptor in elkaar te zetten. Als de machine eenmaal in elkaar is gezet, dan kan het speelplezier pas echt beginnen. Eenmaal in de lucht kun je de cockpit openen en het paneel met instrumenten opklappen. Ook worden er verschillende minifiguren meegeleverd. Scenes kunnen worden nagespeeld, maar ook is er ruimte om eigen verhalen te verzinnen en na te spelen. Naast de verschrikkelijke Darth Malgus zijn er ook twee Sith Troopers van de partij. Bovendien is er een arsenaal aan wapens beschikbaar waaronder 2 blasters en een lichtzwaard. Een passend cadeau voor Lego fans en Star Wars liefhebbers!

Productdetails

  • Afmeting: 48 x 37,8 x 7 cm
  • Gewicht incl. verpakking: 1,2 kg
  • Aantal delen: 748
  • Leeftijdsadvies: vanaf 9 jaar
  • Bevat 3 minifiguren: Darth Malgus en 2 Sith-Trooper
  • Afmeting Sith Fury-class Interceptor: 27 x 29 x 7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T06:41:12+00:00