Contact

Lego Star Wars: Rancor Pit

€ 69,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De film Star Wars: Episode VI Return of the Jedi is buiten de bioscoop nog veel leuker. Met dit Lego pakket kunnen de scenes worden nagespeeld en dat levert meer plezier op dan alleen het bekijken van de film. Een passend cadeau voor Lego en Star Wars fans en verzamelaars.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze coole set van Lego Star Wars bevat de drie minifiguren Luke Skywalker, Malakili en de Gammorreaane wachter. Jedi meester Luke Skywalker zit opgesloten in de kuil van de verschrikkelijke Rancor. Hij moet op de een of andere manier zien te ontsnappen voordat het valhek opengaat, want dan is het te laat. Je kunt het valhek op de kop van de Rancor laten vallen en op zoek gaan naar de geheime sleutel. Deze set bevat tal van accessoires om het spel zo realistisch mogelijk te spelen. Een hooivork, een bot, een emmer, een skelet en 2 sleutels zijn van de partij, maar nog veel leuker zijn de dingen die je kunt bewegen zoals de onderkaak van Rancor en de poort naar de geheime ruimte. De Rancor figuur is uniek en voor verzamelaars een absolute musthave. Hij is maar liefst 10 cm hoog.

De Lego kwaliteit bewijst zich weer eens bij het in elkaar zetten van de set. Met de bouwinstructie in de hand is het een genot om uit te zoeken welke stukjes bij elkaar passen en uiteindelijk zelf alles in elkaar te hebben gezet. Een passend cadeau voor kinderen, maar ook volwassenen leven zich graag uit met de Lego Star Wars sets.

Productdetails

  • Leeftijdsadvies: vanaf 8 jaar
  • Met Rancor, skelet en 3 minifiguren: Luke Skywalker, Malakili en een Gammorreaane wachter.
  • Valhek kan worden geopend, geheime ruimte en verborgen vak.
  • Trol Rancor beschikt over: beweegbare armen, kaak, handen en vingers
  • Toebehoren: botten, 2 sleutels, hooivork en emmer
  • Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden en daarom niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:16:10+00:00