Contact

Lego Duplo stenen

€ 22,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Kleine kinderen gaan helemaal op in de fascinerende wereld van Lego Duplo. Met deze grote Lego Duplo stenen kunnen ze al vanaf hun eerste levensjaar van alles uitproberen, ontdekken en bouwen. Een kadotip voor baby's en peuters.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Speciaal voor kinderen vanaf 1 jaar zijn er de Lego Duplo stenen, die extra groot zijn vormgegeven en daardoor goed in babyhandjes passen. De kleine baby's en peuters houden ervan van alles in elkaar te zetten. Met deze set Lego Duplo stenen kunnen ze al meteen kleine en grote meesterwerken bouwen. Als ze merken hoe gemakkelijk ze de steentjes aan elkaar kunnen vastmaken, is het plezier niet meer te stoppen. Deze set bevat maar liefst 80 stenen en kan daardoor jaren lang mee. Iedere keer schiet het kind weer iets nieuws te binnen en begint weer opnieuw met bouwen!

De stenen leren op speelse wijze hoe je met vormen omgaat. Daarbij komen ook de kleuren aan bod, want deze stenen zijn in maar liefst acht verschillende kleuren weergegeven, te weten groen, geel, rood, blauw, oranje, wit, zwart en lichtgroen. Na verloop van tijd de kinderen steeds weer nieuwe ideeën bij het bouwen van huizen, kerken, auto's en nog veel meer andere voertuigen en bouwwerken. De Lego Duplo stenen zorgen vanaf het eerste tot ongeveer het vijfde levensjaar in ieder geval voor veel bouwplezier. De set met Lego Duplo stenen is niet alleen een geschikt kado voor de kerstdagen, maar past ook zeer goed als geschenk voor een verjaardag.

Productdetails

  • Leeftijdsadvies: vanaf 1 jaar
  • Set met 80 stenen
  • Groot, stabiel en bont

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:07:44+00:00