Contact

Leeskussen - hét kussen voor boekenwurmen

Vanaf € 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Iedereen heeft wel iemand in zijn of haar vriendenkring die boeken verslindt als een rolletje kauwgom. Zo´n type dat al een hele thuisbibliotheek heeft staan, altijd de boeken leest in plaats van de film kijkt en eigenlijk alle recente boeken al heeft? En dan is hij of zij jarig, wat nu?

* Verplichte velden

€ 39,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dan geef je dit ´leeskussen´. Het mag dan geen kussen met een geintegreerd boek zijn, maar het is wel een lekker zacht kussen dat je optimale ontspanning biedt terwijl jij of de persoon waaraan je ´m geeft leest. En dat is prettig! Je kan dit kussen overal gebruiken, of je nu op de bank kruipt, op bed zit of besluit in de tuin te gaan liggen – pak het kussen mee en je bent van alle gemakken voorzien. In dit kussen zitten namelijk vakjes waar je een boek, eventuele leesbril en wat kleine spulletjes kwijt kan. Het enige dat je nog moet pakken is een kop thee of iets anders fijns te drinken.

Een boekenwurm of iemand die gewoon van een goed boek op zijn tijd houdt zal heel blij zijn met dit goede cadeau. In welke houding het boek ook gelezen wordt, dit kussen komt van pas. Wil je zitten, kun je op dit kussen leunen, ga je liggen – leg je het kussen onder je hoofd en mocht je eens op je buik willen liggen, zet je het kussen voor je neer en het boek er tegenaan. Zo makkelijk is het. Uiteindelijk is het ´gewoon´ een kussen dus lekker liggen zul je in ieder geval. Het is verkrijgbaar in grijs of wit en past dus binnen ieder interieur. Ook leuk: laat een andere vriend of vriendin een boek kopen voor de jarige, geef jij dit kussen en dan is het plaatje compleet. Grote kans dat de jarige Job nu helemaal niet meer van de bank afkomt, maar ieder zijn pleziertje!

Productdetails

  • Kleuren: wit en grijs
  • Afmetingen: 40 x 40 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T23:06:09+00:00