Contact

Leerplezier afstandsbediening

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wil je kleine peuter iedere keer weer met de afstandsbediening spelen? Dan is het tijd voor een eigen afstandsbediening met veel knoppen, geluiden en blinkende lampjes! Een geweldig kado voor kinderen die op spelende wijze iets willen leren.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hé, wat is dat, wie speelt er met de afstandsbediening? Baby's en peuters zijn dol op de afstandsbediening en drukken vol plezier op alle knoppen. Dat is wel eens lastig, omdat opeens alle programma's ontregeld kunnen zijn. Daarom is dit bijzondere cadeau voor de allerkleinsten een echte uitkomst. Deze leerplezier afstandsbediening is voor kinderen veel interessanter dan de gewone, echte afstandsbediening. Hij maakt immers leuke geluiden en ziet er veel cooler uit dan de afstandsbediening van de ouders. In het midden straalt een lachend gezicht en er omheen bevinden zich de boogvormige knoppen, die dezelfde vorm hebben als die op een echte afstandsbediening. Deze knoppen zijn alleen veel kleurrijker en zijn versierd met grappige symbolen.

Dit stuk speelgoed heeft ook nog vele functies die kinderen kunnen ontdekken. Het volume kan bijvoorbeeld worden bepaald met een speciale regelaar, er zit licht op wat blinkt en op alle andere knoppen kan naar hartenlust worden gedrukt. Daarnaast kunnen er liedjes en melodieën worden afgespeeld en zijn er zinnetjes om te leren. Ook de getallen van 1 tot 10 kunnen worden beluisterd, de verschillende kleuren kunnen worden ontdekt en zo zijn er nog veel meer leerzame en spannende dingen om te leren en om uit te vinden. Een leuk kado voor kinderen die graag op speelse wijze nieuwe dingen willen ontdekken.

Productdetails

Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:54:52+00:00