Contact

LED-sleutelhanger space gun

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met de LED-sleutelhanger Space Gun jaag je uitstekend aliens op de vlucht, maar je vindt er ook in het donker het sleutelgat van je huisdeur mee. Een fraai cadeautje voor alle fans van sciencefiction. Met deze Space Gun ben je iedere dag perfect uitgerust met licht en een bijzonder geluid.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Liefhebbers van Stars Wars en sciencefiction in het algemeen weten wel hoe een futuristische lasergun er ongeveer uitziet. Deze Space Gun is een voorbeeld van zo'n ruimtevaartwapen waarmee je door een eenvoudige druk op de knop een echte lasersound hoort en een fel licht wordt uitgestraald. Met het karabijnhaakje kan deze supersonische gun gemakkelijk aan broek, jas of tas worden bevestigd. Leuk om bij je te hebben als je tijdens Halloween in het donker onderweg bent en je je tussen de spoken en dooskoppen bevindt.

Die macabere wezens schrikken vast en zeker op als ze opeens met het felle licht van dit buitenaardse wapen in aanraking komen en het geluid van een laser horen. Maar deze Space Gun is natuurlijk in eerste instantie bedoeld om aliens de stuipen op het lijf te jagen, hoewel die wezens natuurlijk een heel ander lijf hebben dan menselijke wezens. Jaag op de monsterlijke, buitenaardse schepsels en gebruik je wapen later als handige lamp bij het vinden van het sleutelgat als je eenmaal thuis bent aangekomen. De LED-sleutelhanger Space Gun is het perfecte geschenk voor fans van het buitenaardse leven en liefhebbers van sciencefiction films en series op de televisie.

Productdetails

  • Geluid: laserschot
  • Afmeting: 5 x 4 x 2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T23:27:27+00:00