Contact

LED-sleutelhanger donder en bliksem

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De LED-sleutelhanger donder en bliksem laat je niet in de regen staan. Ook bij donkere onweerswolken wijst het praktische lampje je de weg naar het sleutelgat. Een grappig cadeau-idee, want de sleutelhanger maakt ook nog een amusant geluidje.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Waar is de sleutelhanger en waar is het sleutelgat? Vragen die 's avonds opdoemen als je voor de huisdeur staat, moe bent en naar binnen wil. Ook handig voor de fietssleutel en het vinden van de opening in het fietsslot. In de boeken van Kuifje zou kapitein Haddock 'donder en bliksem' roepen, maar ook zonder te roepen brengen de donder en bliksem licht in de duisternis. Met een druk op het knopje springt het LED-lampje aan en kun je precies zien waar het sleutelgat zich bevindt. Terwijl je drukt, klinkt er om je heen een luid gedonder. Donder en bliksem, wat een bijzondere sleutelhanger!

Een origineel cadeau-idee of leuk als klein gadget bij feestjes. Het karabijnhaakje is handig om de sleutelhanger aan de sleutelbos vast te maken of bijvoorbeeld aan een tas of riem. Daarmee heb je de LED-sleutelhanger altijd onder handbereik. De vorm van een bliksem en het kunnen inschakelen van een lichtje zorgen ervoor dat de hanger in een volle handtas snel boven water komt. Een cadeau voor fans van The Flash of andere series en stripverhalen waarin de bliksem een rol speelt, maar natuurlijk ook voor iedereen die van iets leuks en origineels houdt. Bovendien is het een ideaal cadeautje voor de collega die iedere keer weer vraagt of iemand zijn sleutelbos heeft gezien.

Productdetails

  • Geluid: donder
  • Afmeting: 9 x 2,5 x 3 cm
  • Designer: Thomas Buchheim

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T22:54:57+00:00