Contact

LED-kaarsenset

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
In eerste instantie lijken dit hele normale kaarsen gemaakt van was en met een warm vlammetje er in. Maar wie heel goed kijkt zal zien dat deze kaarsen eigenlijk veel bijzonderder zijn. De kaarsen hebben namelijk geen vlammetje maar een klein lampje die het licht van een vlammetje perfect imiteert.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Als je aan romantiek denkt dan denk je al snel aan kaarsen. Het zachte en kleurrijke licht en de onvoorspelbare flikkering maakt je omgeving knus en sfeervol. Helaas brengen de kleine vlammetjes binnen in toch altijd een risico met zich mee wat een romantische avond snel tot een vervelend einde kan brengen. Met deze set van twee LED kaarsen heb je dit probleem niet meer en kan je met een gerust hart spontaan de kamer verlaten. De volledig elektronische kaarsen set maakt een einde aan het gevaar dat echte kaarsen met zich mee brengen.

De set van twee LED-kaarsen is zeer realistisch gemaakt en geven een prachtig oranje-geel flikkerend licht wat exact zo schijnt als een echte kaars. De ruwe randen aan de bovenkant van de kaarsen imiteren perfect het smeltende bovendeel van een reguliere kaars waardoor deze set niet van echt te onderscheiden is. Een romantische cadeau om je woning wat knusser mee te maken. 

Zodra je thuis komt kan je de kaarsen vanaf de bank makkelijk ´aansteken´ met de bijgeleverde afstandsbediening. Je zal je vingers niet meer branden bij het ontsteken van de kaarsen en hoeft je ook geen zorgen meer te maken dat er iets fout gaat wanneer je even de kamer uit loopt. Deze romantische LED-kaarsen set is het enige soort verlichting wat jij straks nog in je woning wilt hebben.

Productdetails

  • Werken op 3 x AAA batterij (niet inbegrepen)
  • Inclusief afstandsbediening met 1x CR2025 batterij (inbegrepen)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T06:30:40+00:00