Contact

LED-handschoenen

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze handschoenen ben je het middelpunt van elk feestje. Of je ze nou in een kleur laat schijnen of in verschillende kleuren laat overlopen; met deze LED-Handschoenen is de dansvloer van jou. Het perfecte cadeau voor echte party people.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

If you´re happy and you know it clap your hands' is een leuk lied maar komt niet helemaal goed over wanneer je je handen niet kan zien. En daarnaast is het in een club natuurlijk veel te lawaaierig om echt geklap te horen. Voor het eerste probleem heeft Cadeaus.be de perfecte oplossing gevonden in deze LED-Handschoenen.

In eerste instantie lijken dit doornormale handschoenen die het meeste lijken op de witte klassieke handschoenen die Michael Jackson droeg. Maar zodra je de knop omdraait transformeren deze handschoenen in een discotheek op je vingertoppenDe LED-Handschoenen zijn uitgerust met LED lampjes in de vingertoppen die allemaal in verschillende kleuren kunnen schijnen. Daarnaast kan je ze ook van kleur laten wisselen zodat je een ware disco op je vingertoppen krijgt. Perfect voor in een club, of natuurlijk voor op het podium bij een theaterstuk.

De LED-handschoenen zijn universeel en hebben geïntegreerde batterijen waarmee je tot wel 20 uur aan plezier hebt. Val meteen op in een club met dit toffe cadeau en wordt nooit meer over het hoofd gezien. Je kan zelfs de barman of barvrouw vanaf een afstandje van te voren een seintje geven zodat jouw drankje al klaar staat zodra je aan komt lopen.

Productdetails

  • Geïntegreerde batterijcellen 
  • Schakelaar in de handschoen
  • Universele maat
  • Optie voor constante kleur en wisselende kleur
  • Batterijen gaan 20 uur mee op 1 kleur of 10 uur op wisselende kleuren

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T19:43:18+00:00