Contact

Lazy Readers - liggend lezen

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Nooit meer nekkramp tijdens het lezen in bed dankzij deze luie leesbril. Met de Lazy Readers kan je pas écht lui in bed genieten van een goed boek.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Er is niets zo lekker als liggend een boek lezen, althans dat zou het moeten zijn. Maar hoe je ook ligt je krijgt toch altijd last van je nek. Herkenbaar he?! Nou gelukkig komt hier nu een einde aan met de Lazy Readers! De Lazy Readers is een bril met 90 graden gespiegelde glazen die je in staat stelt om gewoon op je rug in bed te blijven liggen én toch ontspannen een boek te kunnen lezen. De spiegels in de bril staan in de perfecte hoek om op je gemak een boek te lezen zonder dat je er ongemakkelijk bij hoeft te liggen.

De Lazy Readers is een uniek systeem die lezen in bed een lust gaat maken in plaats van een last. Je zet de bril gewoon op je hoofd en gaat liggen hoe jij dat wilt. En ook als je al een bril hebt is dat geen enkel probleem. De Lazy Readers schuif je zo over je bestaande bril heen en voila!

Neem de Lazy Readers ook makkelijk mee op vakantie voor een lekker boek op het strand. Of ´s avonds in de hangmat, alles kan en allemaal zonder die vervelende kramp in je nek. Met de Lazy Readers verslind je boek na boek, er is geen enkele reden meer om een boek te laten liggen! Binnen no-time ben je door je boekencollectie heen met dit leuke cadeau.

Productdetails

  • Spiegelbril die alles 90 graden spiegelt
  • Kan over een bestaande bril worden gedragen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:34:59+00:00