Contact

Laptop-gloeilamp voor snelle ideeën

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Heb jij tijdens het werken achter de computer ook even een helder momentje nodig? Deze gloeilamp, die met USB-aansluiting aan de laptop aangesloten kan worden, verspreidt snel en in een handomdraai aangenaam licht. De lamp is minimalistisch vormgegeven, zonder schakelaar, scherm of standaard en zorgt in donker momenten voor een helder licht. Handig voor vrienden die veel onderweg zijn en ook 's avonds laat hun toetsenbord nog willen zien.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Eureka! Ik heb het! Soms heb je tijdens het werken ineens dat ene geweldige idee, waar je lang naar gezocht hebt. En zulke dingen schieten je altijd te binnen op de momenten dat het eigenlijk even niet uitkomt. Meestal denk je daaraan als je in een bar zit, op een bankje in het park of bij een vriend op de bank. Of herinner jij je ook pas veel te laat dat je die ene belangrijke e-mail nog niet geschreven hebt? Maar vaak is het dan al 's avonds laat en kan je door de donkerheid amper het toetsenbord nog zien.

Gelukkig kan je nu ook in een donkere omgeving zonder problemen de laptop gebruiken dankzij deze handige lamp met USB-aansluiting. Je steekt hem gewoon in een van de beschikbare USB-ingangen en meteen verspreidt deze gloeilamp een aangenaam licht, wanneer je dit ook nodig hebt. Ken jij ook collega's of vrienden die constant hun laptop meeslepen en vaak 's avonds nog moeten werken. Zij klagen er vast vaak over dat zij hun toetsenbord zo slecht kunnen zien. Dan geef ze nu dit handige lichtje in der donkerheid cadeau. Zij zullen daarmee nog beter ideeën kunnen uitwerken en zullen nog vaker „Eureka“ roepen. Want deze gadget is handig voor ontelbare situaties! Dus wees nu een lichtend voorbeeld voor je vrienden en geef deze USB-lamp cadeau.

Productdetails

  • Met USB-aansluiting
  • Voor laptop, touchpad, …
  • Lengte: 24 cm
  • Geeft zacht blauw licht
  • Fosforescerend licht, licht na

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:29:27+00:00