Contact

Landschap dinner set

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De Landschap dinner set laat de allerkleinsten genieten van de eerste maaltijden. Met bonte kleuren en in een liefdevol vormgegeven omgeving leren kinderen hoe ze met mes en vork eten. Een fantastisch cadeau voor een ontspannen familie-etentje.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kleine kinderen houden zich niet zo gemakkelijk aan de vaste etenstijden als volwassenen. Als het ze niet past, dan laten ze dat weten ook! Bovendien zijn de kleine peuters ook nog niet gewend om lang stil te zitten. Als dan het eten ook nog eens niet zo erg lekker is, dan hebben de ouders het niet altijd even makkelijk. Dit kindercadeau kan de oplossing bieden. De Landschap dinner set is vormgegeven met zelfgemaakte tekeningen van kinderen die ervoor zorgen dat de fantasie wordt geprikkeld en het eten op het bonte bord er smakelijker en aantrekkelijker uitziet. Het bestek heeft de grappige vorm van een boom en in het midden heeft het kind uitzicht op een bord in de vorm van een huis.

Kinderen vanaf één jaar leren op speelse wijze hoe ze met mes en vork eten. Dit cadeau is gegarandeerd een voltreffer bij de kleintjes en zorgt zonder problemen voor de belangrijke ontwikkeling op het gebied van gezond eten. De Landschap dinner set biedt niet alleen een fraai panoramazicht over het eten, maar bezorgt de ouders en het kind ook de mogelijkheid eventueel vermoeiende etensmiddagen in een meer ontspannen toestand te beleven. Een origineel cadeau voor ouders met jonge kinderen of de oppassers van de kleintjes.

Productdetails

  • Materiaal: melamine
  • Afmeting: 37 x 25 x 8,5 cm
  • Gewicht: 0,82 kg
  • Toebehoren: 1 tablet, 1 groot bord, 1 schaal, 1 beker, mes, vork en lepel.
  • Overig: geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar, buiten het tablet alle producten vaatwasserbestendig. Producten voldoen aan de normen EN 4372 en EN 14350.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-30T15:56:12+00:00