Contact

Lady´s Zippo - aansteker met eigen design

Vanaf € 42,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een aansteker moet natuurlijk functioneel zijn maar het is ook wel erg leuk als hij er mooi uitziet. Het is immers een voorwerp dat door veel mensen elke dag wordt gebruikt. Helaas zien veel aanstekers er hetzelfde uit, misschien hoogstens op een hip kleurtje na. Deze Lady´s Zippo steekt met kop en schouders boven alle andere uit. Niet alleen vanwege de elegante witte of roze behuizing of het solide mechanisme maar vooral ook door het persoonlijke design met gravure. Een topcadeau voor liefhebsters van elegante accessoires!

* Verplichte velden

€ 42,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Aanstekers zijn gebruiksvoorwerpen die vaak verdwijnen: ofwel op allerlei plekken in huis waar je ze niet kunt vinden ofwel in andermans zakken. Dit exemplaar is er eentje om zuinig op te zijn. Er zal in elk geval nooit meer verwarring ontstaan over wie de eigenaar is van deze Zippo want hij kan worden versierd met een persoonlijke gravure!

Van deze Zippo-aansteker word je niet alleen vrolijk, je kunt er altijd op vertrouwen en hij gaat jaren mee! Net als jullie vriendschap inderdaad en dat maakt dit cadeau ook nog eens een symbolisch aandenken. Het solide ontwerp van Amerikaanse makelij is ontworpen om decennia mee te gaan en daarom zit er op elke Zippo-aansteker een fabrieksgarantie van dertig jaar. Daarmee is dit een waardevol cadeau waar de ontvanger jarenlang plezier van zal hebben!

Je kunt kiezen uit twee verschillende designs waar een persoonlijke gravure van acht tekens aan kan worden toegevoegd. De uitvoering "Girl´s Night" is een perfect cadeau voor vriendinnen die graag samen op stap gaan of bijvoorbeeld om cadeau te doen voorafgaand aan een groepsvakantie of vrijgezellenfeest. De variant "And The City" is een leuk cadeau voor liefhebbers van de beroemde serie of bijvoorbeeld voor iemand die op het punt staat in een nieuwe stad te gaan wonen. Gegarandeerd dat de ontvangster vaak even aan je zal denken bij het gebruik van deze aansteker!

Productdetails

  • Met ruimte voor gravure van maximaal acht tekens
  • Keuze uit twee designs:
    • Girl´s Night
    • And The City
  • Uit veiligheidsoverwegingen worden de aanstekers zonder brandstof verzonden.
  • Let op: geen speciale tekens mogelijk bij gravure.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:59:52+00:00