Contact

Lace Lights - LED schoenveters

Vanaf € 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze schoenveters maken elke schoen wel heel bijzonder! Bij elke stap die je zet geven de LED schoenveters licht. Met dit opvallende accessoire trek je alle blikken naar je toe.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Lace Lights – schoenveters. Deze gave LED schoenveters geven licht bij elke stap die je zet. Je wordt dus letterlijk het lichtpuntje in de duisternis. Met deze schoenveter wordt zelfs een wandeling in het donker veel leuker! Of stel je eens een dropping midden in het bos voor, met deze veters heb je altijd licht bij je. De veters zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Wordt creatief en verzin zelf leuke combinaties en pimp je schoenen op! Alles combinaties zijn mogelijk! Het is ook ontzettend leuk om deze schoenveters voor een feestje te gebruiken. Show je mooi schoenveters op de dansvloer, zelfs de discoballen schitteren niet zo fel als deze bijzondere accessoires!

Elke wandeling, elke stap, elk feestje en elk evenement worden nét iets leuker met deze gadgets in je schoenen. Je outfit is pas echt compleet met deze Led schoenveters. Je omgeving maak je vast ook erg blij met deze bijzondere veters. Vrolijke kleuren en lichtjes, daar wordt iedereen blij van. Het ideale cadeau voor mensen die er van houden om op te vallen en die graag in de spotlights staan. Want opvallen doe je gegarandeerd met deze aparte LED schoenveters! Dit cadeau-idee is van goede kwaliteit, geeft fel licht en is bijzonder licht. Een leuke attentie die zeker niet alleen voor kinderen geschikt is. Ook volwassenen maak je blij met deze veters. Of iemand die deel uitmaakt van een dansgroepje. Er zijn genoeg gelegenheden te verzinnen waarbij je deze deze accessoires cadeau kunt doen. Maar deze LED schoenveters zijn ook een leuk cadeautje voor jezelf!Productdetails

  • Kleur: keuze uit blauw, rood of groen (één kleur per verpakking)
  • De veters knipperen ongeveer 150.000 keer. De batterijen kunnen niet worden vervangen.
  • Materiaal: 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:09:35+00:00