Contact

Kwak, kwak, de plakbandhouder

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De kwak, kwak plakbandhouder is een leuk en bijdehand cadeau-idee om het plakband niet meer uit het oog te verliezen. De fraaie vorm van een eend wil gezien worden en redt daarmee het rolletje plakband voor de ondergang in een rommelige bureaulade.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De rolletjes plakband bestaan al tientallen jaren, maar slechts weinig mensen kwamen op het idee hier met een creatieve manier mee om te gaan. De traditionele plakbandhouder is degelijk, maar oersaai. Kwak, kwak, wat is dat? Inderdaad, je denkt hierbij niet meteen aan een plakbandhouder, terwijl de prachtige vorm van deze eend zich natuurlijk uitstekend leent voor een rolletje plakband. Het accessoire is uiterst decoratief, elegant en natuurlijk praktisch. Een handig cadeau voor op het bureau in kantoor of thuis in de studeerkamer. Deze houten zwemvogel kijkt rustig voor zich uit en biedt op ieder moment van de dag zijn hulp aan bij het dichtplakken van enveloppen of andere bezigheden waarbij plakband nodig is. In het staartgedeelte bevindt zich het metalen snijblad om een stukje plakband af te snijden.

Als verjaardagscadeau is het gegarandeerd een voltreffer, want plakband heeft iedereen in huis, maar een houten plakbandhouder met snavel is iets bijzonders. Door de elegante vorm van het dier past hij ook goed in een open kast, in de keuken of op de vensterbank. Het zoeken naar een rolletje plakband behoort met deze eend in ieder geval tot het verleden, want om dit accessoire kun je gewoon niet heen.

Productdetails

  • Hout, metaal, plakband
  • 11, 2 x 3, 5 x 10, 1 cm
  • 0,12 kg

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-07T03:40:51+00:00