Contact

Kusmond stempel

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Om voor iemand een perfecte rode kusmond onder aan een romantische brief te maken, heb je tegenwoordig niet eens meer echte lippenstift nodig. Met deze verleidelijke stempel wordt iedere brief romantisch en mooi. Gewoon de stempel uit de kast of bureaulade halen, vervolgens op het papier en klaar is de verleidelijke boodschap!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een kus is overal op de wereld een van de meest innige gebaren om liefde, vriendschap en toeneiging naar bepaalde mensen uit te drukken. En ook onder brieven schrijven we vaak iets als „kusjes“. Maar hoe mooi zou het zijn als je onder aan een brief, memo of zelfs boodschappenlijstje een echte perfecte kusmond zou kunnen zetten, want dat zal de ontvanger of lezer natuurlijk heel lief vinden.

Als je probeert met lippenstift een perfecte afdruk te maken, gaat dit in de meeste gevallen helemaal verkeerd. De afdruk is uitgesmeerd of de lip is slechts voor de helft op het papier afgedrukt. Daarmee is het nu voorbij, want met deze stempel kan je perfecte kusmondjes voor je geliefde, partner, beste vriendin of familie achterlaten. De stempel laat een perfecte afdruk van verleidelijk rode lippen achter. De kleur is zo intensief dat je zou willen dat je lippen daadwerkelijk deze kleur zouden hebben. De stempel is zelfkleurend en je hebt geen extern stempelkussen nodig. Hiermee kan je wel meer dan 1000 kusjes verdelen aan iedereen die er een (of meerdere) verdient heeft. Nu kan je makkelijk, snel en ongecompliceerd een hele hoop kussen uitdelen aan je partner, geheime liefde, beste vrienden of vriendinnen, die ene flirt van afgelopen week of aan de hele familie.

De kusmond is ongeveer 4,5 centimer breed en die door de kunststofstempel in zijn geheel afgedrukt wordt. Ieder liefdevol briefje, herinnering of liefdesverklaring kan je hiermee prachtig versieren. Het is niet alleen een romantisch idee voor Valentijnsdag, maar voor iedereen die graag de bijzondere mensen om zich heen toont hoe belangrijk ze zijn!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:36:51+00:00