Contact

Kurkentrekker skelet

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze kurkentrekker skelet is het iedere dag Halloween. Draai met de schedel de schroef in de kurk en druk daarna op de beenderen om de fles te ontkurken. Een origineel cadeau voor wijnliefhebbers en horrorfans!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze extravagante kurkentrekker won een designwedstrijd met als thema Mexico. De designers Ariel Rojo en Stephanie Suarez speelden in hun ontwerp in op de Mexicaanse feestdag 'Día de Muertos'. Traditiegetrouw spelen bij die festiviteiten bonte doodskoppen en kleurrijke skeletten een grote rol. Daarom is deze kurkentrekker ook zo passend voor het feest rondom Halloween. Als je dit skelet op tafel ziet liggen, dan is het toch wel even schrikken. Gelukkig komt dit skelet alleen in beweging om de gasten behulpzaam te zijn en niet om ze meteen de stuipen op het lijf te jagen. Immers, een fles wijn gaat niet vanzelf open, dan is even de hulp van dit skelet gevraagd. Draai je aan de schedel, dan bewegen de gedetailleerd nagemaakte skeletarmen omhoog en boort de schroef in de kurk. Zit de schroef er diep genoeg in, dan druk je op beenderen die ooit armen waren en de kurk komt omhoog. Een paar griezelige geluiden tijdens het openen mag je er zelf bij maken!

De kurkentrekker is bijzonder gedetailleerd en kunstzinnig vormgegeven, net als alle andere kunstwerken tijden de dagen dat in Mexico de Dag van de Doden wordt gevierd. Een passend cadeau voor wijnliefhebbers die ook een oog voor het fraaie Latijns-Amerikaanse design hebben.

Productdetails

  • Materiaal: zink, staal
  • Designer: Rojo en Stephanie Suárez
  • Afmeting: 22 x 8 x 4 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:29:39+00:00