Contact

Kurkentrekker kraan

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze kurkentrekker is een stijlvol cadeau voor wijnliefhebbers. Met de mooie en opvallende rode kop ontworpen als een kraan, is het eenvoudig om elke kurk uit de fles te krijgen op een hele elegante manier. Het perfecte en originele cadeau voor hippe wijndrinkers die genoeg hebben van die saaie kurkentrekkers die altijd ergens achter in een la verdwijnen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is een van die dingen die je nodig hebt in de keuken, maar ze liggen meestal in de weg en zien er zo gewoontjes uit dat ze ergens in een la verdwijnen zodat het lastig is om het te vinden op het moment dat hij nodig is: de kurkentrekker. En van die saaie kurkentrekkers, die leg je natuurlijk ook niet in het zicht. Vandaar dat er deze mooi ontworpen kurkentrekker is. Want wie zegt dat praktische dingen niet tegelijkertijd ook heel mooi mogen zijn?

De grote waterkraan is uitgevoerd in een mooie rode kleur, die aan een brandweerkraan doet denken. Heel toepasselijk, want je hebt deze kurkentrekker nodig wanneer je een erge dorst moet blussen: open die fles, want er moet gedronken worden! En nu hoef je nooit meer naar die saaie kurkentrekker te zoeken! Daarom is dit het ideale cadeautje voor die vriendin die houdt van wijn en mooie spulletjes. Een prachtige accessoire voor in een hippe keuken. Perfect om op te hangen naast de pollepels en opscheplepels. Nu maar hopen dat er genoeg wijnflessen zijn om open te maken tijdens je feest of gezellige avondje met vrienden of familie, want iedereen wil deze kurkentrekker wel eens uitproberen!

Productdetails

  • Afmetingen: 12 x 6 cm
  • Materiaal: draaispiraal uit zinklegering, draaiknop van polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:03:46+00:00