Contact

Kukeleku – kookwekker

Vanaf € 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Kukeleku, wat is dat voor geluid? Deze beestachtig fraaie kookwekker met daarop een trotse haan laat weten dat de kooktijd voorbij is. Een passend geschenk als handige hulp in de keuken.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Zeker bij het ontbijt op zondagochtend is het een genot om de haan te horen kraaien. Het is geen tijd om op te staan, maar om het eieren van de kip uit de pan met kokend water te halen! Natuurlijk kraait de haan net zo vrolijk als de pizza uit de oven kan of als de kooktijd van de soep verstreken is. Een praktisch en grappig cadeau voor keukenfeeën, hobbykoks en iedereen die graag met bonte accessoires in de keuken werkt. Het is buitengewoon handig dat de haan letterlijk op de wekker staat, want zo zie je hem niet over het hoofd. Door het opvallende geluid van het dier kan ook iedereen horen wanneer de ingestelde tijd is afgelopen. Dat is immers ook de bedoeling van een kookwekker. Je moet er van wakker schrikken als je tijdens het koken van de aardappels even een boek leest en weggezonken bent in het verhaal. Deze haan haalt je er weer uit, dat staat vast.

De kukeleku kookwekker is verkrijgbaar in het wit en het zwart. Beide neutrale kleuren passen in elke keuken en helpen je graag bij het in de gaten houden van de tijd. De kookwekker is natuurlijk ook een decoratieve blikvanger, die de keuken wat levendiger maakt met de rode kinlel en opvallende kam op de kop van de haan.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:19:49+00:00