Contact

Kruidenrekje "Picknicktafel"

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Zin om te picknicken, maar het weer laat het niet toe? Kijk dit nu toch! Dit rekje met kruiden in de vorm van een picknicktafeltje. Als je hier nog niet vrolijk van wordt. Geeft meteen een gezellige sfeer op tafel. En kruiden heeft iedereen nodig in de keuken. Dit setje bevat ketchup, mosterd, zout en peper. Handig!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je kent het vast: die situatie als je net verhuisd bent. Een praktisch leeg huis en je bereidt je al voor om de eerste dagen een pact te sluiten met de bezorgservice, want geen pannen en niks in huis. Tijd dus voor een housewarming en drie keer raden wat je dan wilt: juist, dit kruidensetje met ketchup, mosterd, zout en peper! Heel handig, leuk op tafel dus enorm welkom én uitermate geschikt om weer een beetje keuken op te bouwen. Hier wordt iedereen overigens blij van. Deze kruiden zijn namelijk steevast de dingen die je vergeet mee te nemen uit de supermarkt en nu heb je ze (bijna) allemaal in een keer.

Niks zo irritant als er op zondagochtend achter komen dat je geen zout hebt voor op je eitje. Of je een dressing wat kruidiger wilt maken en geen mosterd hebt! Niet bepaald een ingrediënt dat je standaard in je winkelmandje gooit ook. Peper is natuurlijk overal lekker bij en over smaak valt te twisten, maar een croque-monsieur of burger met ketchup is toch ook welkom. En dit setje is nog een lust voor het oog ook, de parasol maakt het af! Het brengt je direct weer terug naar de zomer, naar een echte picknicktafel. Zwoele zomeravonden met drankjes, hapjes, vrienden: gezelligheid. In het najaar kan het ook hoor, met een dikke trui, maar men zit dan toch liever binnen. En dus zet je dit gezellige setje op tafel. De ketchup en mosterd zijn helemaal in 'American Diner'-stijl dus met dat vakantiegevoel zit het wel snor. En heb je een feestje of alsnog een BBQ-avond? Neem dit gezelschap lekker mee of nog beter, geef het je vrienden cadeau. Zijn ze heel blij mee!

Productdetails

  • Mosterd en ketchupflesjes (plastic)
  • Zout en pepermolentje (plastic)
  • Houder in de vorm van picknicktafeltje (hout)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:12:51+00:00