Contact

Krijtstiften

Vanaf € 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Creatieveling opgelet; met deze leuke set van 4 krijtstiften kan jij aan de slag om de mooiste kunstwerken te maken. De stiften zijn perfect gevormd om goed mee te kunnen schrijven en zo mooie boodschappen achter te kunnen laten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het mooie aan krijt is dat het zo makkelijk af te wassen is. Al van kinds af aan hebben we op school elke dag te maken gehad met krijt in de klaslokalen en zelfs buiten was krijt in de vorm van stoepkrijt niet weg te denken. En nu jaren later, terwijl alles meer digitaal wordt, is krijt nog steeds van groot belang. In restaurants bijvoorbeeld waar het dagelijkse menu uitgeschreven wordt op een groot krijtbord en in cocktailbars zien we hoe mooi gekleurd krijt ervoor zorgt dat alles toch net wat leuker overgebracht wordt. Daar komen deze verschillende krijt stiften sets dan ook perfect aan bod. De set bestaat uit 4 stiften met vloeibaar krijt in elk een andere kleur. Het vloeibare krijt maakt het mogelijk om deze stiften ook te gebruiken op bijvoorbeeld glas.

Er zijn 2 verschillende sets te koop waardoor er voor iedereen iets moois tussen zit. De stiften hebben een speciale punt waardoor hier lekker makkelijk mee te schrijven is zonder dat het een vaag leesbare boel wordt. Zo maak je met gemak leuke en handige lijstjes en menukaarten in alle mogelijke kleuren. Of misschien wil jij iemand wel een persoonlijk berichtje achterlaten en daarbij een paar leuke tekeningetjes maken. Deze stiften zijn daar allemaal voor geschikt. Een leuk cadeau voor iedereen die creatief is met kleur.

Productdetails

  • Set van 4 krijtstiften
  • Optimale dikte om mee te schrijven
  • Met ventielsysteem tegen uitdroging

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:09:08+00:00