Contact

Scratch Map in reisformaat

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met de Scratch Map in reisformaat leg je alle landen vast die je hebt bezocht en is daarmee het ideale cadeau voor ontdekkers. Je kunt elk land waar je ooit bent geweest open krassen op de kraskaart. Daarnaast biedt de kaart informatie aan de hand van grappige feitjes en andere wetenswaardigheden over alle gebieden op aarde.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit cadeau is uitstekend geschikt voor alle avonturiers. De Scratch Map in reisformaat kan helemaal individueel worden vormgegeven. Allereerst zijn de landen bedekt met een goudkleurig laagje. Hoe meer landen je hebt bezocht, hoe meer ruimte er op de kaart vrijgekrast kan worden. Het krassen kan heel eenvoudig met een muntje. Onder de gouden laag bevinden zich alle landen in diverse kleuren en meer informatie over het lang in kwestue. Je kunt na het krassen bijvoorbeeld zien welke hoofdstad bij een land hoort. Bovendien is deze kaart een leuk en handig hulpmiddel om je topografische kennis weer eens te testen.

Via deze kaart maak je kennis met allerlei leuke feitjes! Wist je bijvoorbeeld dat je in Amerika in de gevangenis kan belanden als je een cactus omhakt? Je moet het maar weten! Op de achterkant van de kaart bevindt zich nog een wereldkaart. Hier kun je bijvoorbeeld je eigen reisroute weergeven. Daarmee krijgt dit cadeau een heel persoonlijk karakter. Voor de rest is er nog plaats voor een foto vooraf en achteraf als de reis bijvoorbeeld naar de Caribische Eilanden gaat. Deze Scratch Map in reisformaat kan handig in een koker worden opgeborgen en is daarmee een perfect cadeau voor iedereen die een grote reis voor de boeg heeft en de wereld wil ontdekken.

Productdetails

  • Afmeting: 25 x 21,5 x 15 cm
  • Materiaal: papier met een laagje
  • Gouden kleur kan worden verwijderd door te krassen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T06:28:14+00:00