Contact

Koffiemok om bij te tanken

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Voor veel mensen is de dag niet goed begonnen als er geen kopje koffie wordt gedronken. De een heeft liever een klein kopje, maar de echte liefhebbers drinken vaak uit een mok. Neem nu deze, waar flink wat in kan en het handigste: de mok heeft een 'tankteken' die aangeeft hoe vol de mok nog zit. Nooit meer een onverwacht lege inhoud dus. Uiteraard kan er ook thee ingeschonken worden. Inschenken maar? Op je een nieuwe werkdag!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een ochtend geen koffie is een ochtend niet goed begonnen. Voor veel mensen behoort een goed kopje koffie tot hun ochtendritueel. Nadat je uit bed stapt en voordat er ook maar iets ondernomen wordt - eerst dat apparaat aan. Ondertussen doe je je ding en terug in de keuken is je verse bakkie leut klaar. Geen tijd meer, dan giet je het zwarte goud in een reisbeker, maar neem jij 's ochtends wel de tijd om de krant te lezen onder het genot van een kopje, dan is deze mok een uitkomst. Het biedt ook perspectief voor de mensen die regelmatig een lege mok aan hun mond zetten. Door het 'tankteken' zie je exact hoeveel koffie er nog op je wacht. Als 'ie leeg is, is het tijd om te gaan. Of misschien wordt er vanuit huis gewerkt, of voor de kinders gezorgd: dan schenk je gewoon nog een keer in. Kind kan de was doen.

Ook op je bureau maakt deze mok een grappige indruk, voornamelijk bij een mannenbedrijf. Tja, auto's, mannen, koffie. Zo ziet die vriendelijke collega meteen of hij of zij nog een kopje voor je in kan schenken, in plaats van te moeten vragen 'of je nog koffie wilt' en jij je focus kwijt bent. Heel handig. Overigens worden de theedrinkers bij deze vooral niet buitengesloten, vanzelfsprekend kan er ook prima thee ingeschonken worden – ook makkelijk voor de, voornamelijk dan toch vrouwen, die liters per dag wegtikken. Wie weet breng je je mannelijke collega’s ook nog wel op gedachten om hun dagelijkse bakkie leut in te wisselen voor een fijne thee. Kleine kans, maar altijd te proberen. Hoe het ook zij: deze mok trekt aandacht en dat is altijd gezellig. Wie weet ontstaat er wel wat moois met iemand die je al heel lang kent! Leuk cadeau, om te krijgen en om te geven.

Productdetails

  • Met warmtesensor
  • Afmeting: 10 x 8 cm
  • Materiaal: steen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:48:24+00:00