Contact

Koelkastmonster stickers

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De koelkast je beste vriend? Vast en zeker met dit monsterlijk fraaie cadeau om de koelkast met afneembare stickers een compleet andere look te geven. Origineel cadeau voor iedere keuken!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met dit leuke cadeau voor een vriend maak je van iedere keuken een geweldige attractie. Immers, er staat opeens een monster voor je neus, de ene keer met een lachende gezichtsuitdrukking, de andere keer kijkt het monster nogal droevig. Met de koelkastmonster stickers wordt de koelkast een wezen waar je niet meer omheen kan. Was voorheen vooral de binnenkant van de koelkast erg interessant, nu is het de buitenkant die alle aandacht trekt. Familie en vrienden kijken hun ogen uit als ze een kijkje in de keuken nemen. Zoiets hebben ze waarschijnlijk nog nooit eerder gezien!

Iedere verpakking koelkastmonster stickers bevat monsterachtige stickers van vinyl bestaande uit twee ogen, tien driehoeken en een mond. Daarmee kun je zelf naar wens allerlei verschillende gezichtsuitdrukkingen maken en bijzondere combinaties uitproberen. Het koelkastmonster kan fronsen, kan kijken als een ree of gewoon gezellig voor zich uit kijken. Natuurlijk kunnen ook andere oppervlakken dan de koelkast met deze koelkastmonster stickers worden gedecoreerd. Laat de fantasie gewoon de vrije loop en dan ontstaat vanzelf een uniek monster in de keuken. De handige stickers kun je er altijd weer af halen, zodat er ruimte is om telkens weer nieuwe figuren te ontwerpen. Leuke gadgets voor hem.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T08:27:16+00:00