Contact

Koelkastmagneten "Cursor"

€ 11,95
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze koelkastmagneten hoef je niet meer aan te wijzen waar het boodschappenbriefje hangt, want dat doet de cursor zelf al. In deze set met koelkastmagneten vind je zeven verschillende uitvoeringen van de cursor op de computer. Ze zijn opvallend, handig en bovendien vormen ze een origineel cadeau-idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met dit cadeau breng je de digitale wereld naar de koelkastdeur of het magnetische planboard. De koelkastmagneten zijn voor iedereen herkenbaar, van jong tot oud. In deze set zitten diverse soorten pijltjes die normaal gesproken met een computermuis worden bediend. Natuurlijk ontbreekt het zandlopertje niet, dat soms irritant lang in beeld kan blijven. In deze uitvoering op de koelkastdeur heb je hier gelukkig geen last van. Sterker nog, het zandlopertje komt juist prima van pas om een leuke ansichtkaart op te hangen of om een korte notitie mee op het planboard te bevestigen.

De koelkastdeur wordt vaak als ondergrond gebruikt, omdat de keuken nu eenmaal een plek is waar vrijwel iedereen dagelijks een keer vertoeft. Het magnetisch planbord is ook een oppervlak waarop je met deze koelkastmagneten kaarten en papieren kunt vastmaken. Doordat de verschillende cursorvormen trekken de koelkastmagneten veel aandacht en dat is ook de bedoeling. Ze hangen er namelijk niet voor niets. Eronder bevindt zich die ene fantastische vakantiefoto van vorig jaar of de uitnodiging van dat feest waar je zoveel herinneringen aan bewaart!

Deze koelkastmagneten in verschillende cursorformaten passen zowel in huis als in kantoor. Het belangrijkste is dat er een magnetische ondergrond voorhanden is. Voor de rest passen de magneten door hun strakke vormgeving in vrijwel ieder interieur. Een leuk cadeau voor drukke mensen met veel afspraken.

Productdetails

  • Iedere set bevat zeven magneten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:55:09+00:00