Contact

Koekjesvorm: een koekje voor alle gelegenheden

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een koekje op tafel zetten doet nooit kwaad, of het nu is om je gasten te verwennen, om je te verontschuldigen, ter beloning of als verassing. Het basisidee van deze koekjesvorm is net dat: koekjes zijn voor alle gelegenheden. Smullen geblazen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie kent het Peperkoeken Mannetje of de Gingerbread Man nu niet? In het verhaal maakt een oud, kinderloos vrouwtje een mannetje uit peperkoek om alsnog haar kinderwens te vervullen en tot haar verbijstering komt er een levende koek uit de oven! Hopelijk is dat bij deze koekjesvorm niet het geval, maar de hoofdvorm doet wel sterk denken aan het Peperkoeken Mannetje. Gesprekstof genoeg dus, wanneer je die vers gebakken koekjes op tafel zet.

Het leuke aan deze set is dat je ook nog enkele andere vormen erbij krijgt zoals een hart-, kruis-, vlinderdas- en bloemenvorm. Op die manier kan je je koekjes versieren zoals je zelf wil en kan je verschillende combinaties maken, een koekje voor alle gelegenheden.

Nog leuker wordt het natuurlijk als je ook nog eens met glazuur aan de slag gaat en je koekjes oogjes en mond krijgen. Maak het misschien wel niet te levensecht of mensen denken nog dat ze van het bord gaan springen!

Productdetails

  • Afmetingen: 1,5-20 cm
  • Materiaal: Roestvrij staal

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:44:28+00:00