Contact

Koekjes uitsteekvormen LOVE

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze leuke uitsteekvormen zijn er speciaal voor de romantische koekenbakkers! Met in de letter 'V' zelfs een mooi hartje verborgen, waardoor zelfs mensen die het woord LOVE niet kennen de boodschap zullen begrijpen. Met deze leuke koekjesvormen maak je liefdeskoekjes! Prachtig cadeau voor Valentijnsdag, en voor alle andere dagen waarin je de liefde wilt vieren! Liefde gaat zo wel heel letterlijk door de maag!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ze zeggen altijd dat de liefde van de man door de maag gaat, en degene die deze leuke koekjes uitsteekvormen in zijn of haar bezit heeft, kan dat inderdaad laten gebeuren. Want met deze vormpjes maak je letterlijk liefde - LOVE is all around! En deze enige echte LOVE-koekjes kun je natuurlijk speciaal bakken voor degene die misschien nog niet helemaal door heeft wat je voor hem of haar voelt - maar nadat zij of hij van deze koekjes heeft gegeten, zal dat anders zijn! Want de boodschap is niet alleen duidelijk, door de lekkere koekjes op te eten zorg je er voor dat jouw liefde helemaal binnen in de ander komt.

En dat ligt niet zwaar op de maag! Nee, deze liefdeskoekjes zijn een perfect cadeautje voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, of op een verjaardag. En voor de romantische koekenbakkers die niet zo veel ervaring hebben met liefde of koekjes bakken, is er een klein receptenboekje in de verpakking verstopt, zodat er helemaal niets meer mis kan gaan! Heel leuk cadeautje, voor je vriend of vriendin, en natuurlijk ook heel leuk om samen met je vriendinnen samen koekjes mee te bakken!

Productdetails

Afmetingen: 6 - 7,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:34:23+00:00