Contact

Knus huisje – tassenleegmaker

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het klassieke spreekwoord zegt het al: oost west, thuis best! En daar is helemaal niks tegen in te brengen, want thuis voel je je het meest op je gemak. En na een zware werkdag bestaat er geen beter thuisgevoel dan je hele tas leegmaken, zodat je daarna heerlijk kunt ontspannen. Sleutels, kleingeld en andere kleinigheden even opruimen, maar ze de volgende ochtend zonder problemen terugvinden: dit knusse huisje is daarvoor een perfect geschenk.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Als je 's ochtends gehaast het huis verlaat om naar het werk te gaan, kun je natuurlijk weer de huissleutels niet vinden. Snel doorzoek je het hele huis. Ze liggen niet op de keukentafel en ook in je jaszak zitten ze niet. Ze lijken spoorloos verdwenen.

Dit probleem kent iedereen wel! En hoe fijn zou het zijn om gewoon een vaste plek te hebben voor sleutels, kleingeld, muntjes voor een winkelwagentje en andere kleinigheden die los in je tas rondzwerven. Voor zulke mensen hebben wij hier het perfecte cadeau, namelijk de tassenleegmaker! Dit knusse huisje kun je een vaste plek geven in huis. Zodra je thuis komt, leg je alles op deze handige en leuke schaal. Het ontspannen thuisgevoel kan beginnen! En de volgende ochtend hoef je niet in alle haast te zoeken naar de belangrijkste spulletjes. Deze grote hulp is een grappig klein cadeautjes ter gelegenheid van een verhuizing of als cadeau voor vrienden die gaan samenwonen. Zij zullen zich in hun nieuwe huis meteen op hun gemak voelen. Het is niet alleen een heel handig hulpje, maar is daarnaast ook een heel gezellig item in huis.

Geef het schaaltje een praktische en zichtbare plek in huis. Ook vrienden die bij jou op bezoek komen, kunnen hun auto- of fietssleutels hierop gemakkelijk deponeren. Dit gezellige huisje maakt jouw eigen thuis nog knusser. Eindelijk even de tas en zakken leegmaken en ontspannen!

Productdetails

  • Materiaal: siliconen
  • 15 x 16,5 x 1 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-01-23T10:46:55+00:00