Contact

Knuffelkikker in hart

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een kikker zoals je hem nog nooit hebt gezien. Warm, knuffelbaar en lief. Dit lieve groene diertje komt zo uit een pluche roze hart gesprongen. Een leuk cadeau voor jouw enige echte droomprins die jouw tot prinses kan kussen! Leuk voor echte romantici!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Jouw droomprins kun je zomaar tegenkomen. Misschien komt hij op zijn witte paard aan terwijl jij net zat te wachten op iemand die jou wilde redden uit een benarde positie. Of misschien ken je hem al heel lang, maar durf je niet zo goed aan hem te vertellen wat je eigenlijk voor hem voelt. Dit leuke cadeautje zorgt er misschien voor dat hij eindelijk begrijpt dat er in jouw hart een prinses verborgen zit.

Dit lieve kikkertje is een super leuk cadeautje voor iedereen die zijn of haar droomprins of -prinses al heeft gevonden en dat eens en voor altijd duidelijk wil maken. En wist je dat in heel veel landen een kikkertje ook een van de meest geliefde koosnaampjes is die geliefden elkaar geven? Een lief kikkertje, voor jouw lief kikkertje! Een leuke kikkerkoning die elk sprookjesachtige liefde en menig meisjeshart in beroering zal kunnen brengen.

Een lief en leuk cadeautje dat je handig mee kunt nemen en niet in hoeft te pakken: het hart houdt het kikkertje helemaal schoon en zacht. En zo hoort het. Sluit jij dit kikkertje ook in jouw hart? Zelfs als je nog geen wit paard hebt gezien kan het zomaar zijn dat jouw vriend of vriendin degene is die jij in je hart wil sluiten. Zeg het hem of haar met dit leuke cadeautje!

Productdetails

Afmetingen: ca 13.5 x 10 cm.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:34:17+00:00