Contact

Knuffeldieren "Bright Starts"

Vanaf € 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Knuffeldieren zijn van alle tijden, maar alle tijden hebben andere knuffeldieren. Deze olifant of de giraf zijn vandaag de dag de coole begeleiders voor baby's en peuters. Praktische bijtelementen aan de voeten ondersteunen de groei van de tandjes. Een geweldig cadeau-idee voor baby's en kinderen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit zijn knuffeldieren die net dat beetje extra hebben en daarom zo geliefd zijn bij ouders en hun kleine lievelingen. De baby kan bijvoorbeeld rustig zijn tanden in een van de knuffeldieren Bright Stars zetten, want die zijn niet voor niets voorzien van handige bijtringen. Die zien er in hun bonte kleuren niet alleen vrolijk uit, ze ondersteunen de kleintjes ook bij het krijgen van hun eerste tandjes. Daarnaast blijft ook dit knuffeldier een zachte persoonlijkheid die zich bijzonder goed thuis voelt in de armpjes van de baby of peuter. Daarom zijn het natuurlijk ook knuffeldieren.

Deze beesten van pluche bezorgen de kleintjes al in een vroeg stadium de tijd van hun leven. Hier vinden ze geborgenheid, warmte en iemand waarmee ze altijd kunnen knuffelen. Bovendien kunnen ze het dier altijd overal mee naartoe nemen en dat zullen ze ook vast en zeker doen. Kom je aan het knuffeldier, dan kom je aan de baby! De extra bijtring maakt de giraf of de olifant natuurlijk extra interessant. Maar ook de rammelaar is een onderdeel dat de kinderen vast en zeker snel ontdekken. Leggen ze hun hoofdje op de buik van hun favoriete knuffel, dan knispert het en dat is natuurlijk iets waar kinderen van houden. Deze knuffel, de olifant of de giraf, is in ieder geval een spannende partner voor de kleine ontdekkers.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T07:28:18+00:00