Contact

Knoeier – servettenhouder

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ben je iemand die nogal snel knoeit aan tafel? Dan is het de hoogste tijd voor de knoeier – servettenhouder. Klik het servet eraan vast en je overhemd is beschermd tegen spetters saus en vetvlekken. Een geweldig cadeau-idee voor knoeiers aan de eettafel!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Soms is eenvoud gewoon geniaal, zoals bij deze knoeier – servettenhouder. Een rubberen koord met twee klemmetjes eraan is voldoende om je servet om je nek te hangen en van het eten te genieten. Hoe vaak zie je niet mensen onhandig een servet tussen de knoopsgaten proppen, zodat het een beetje blijft zitten? Of het servet ligt op je schoot en valt voor de vijfde keer op de grond.

Deze knoeier – servettenhouder is een bijzonder elegante wijze om met een servet om te gaan. Het is aan de ene kant een grappig cadeau, aan de andere kant is het een subtiele blikvanger die vast en zeker nijdige blikken ontlokt. De knoeier – servettenhouder is in lengte verstelbaar, zodat de omvang van de nek geen belemmering is om dit bijzondere accessoire te gebruiken.

Niets is vervelender om voorafgaand aan een gezellig avondje uit in het restaurant al schade op te lopen in de vorm van een overhemd of blouse met vlekken. Met deze knoeier – servettenhouder bij de hand ben je goed ingedekt tegen dit soort vervelende ongelukken. Een praktisch en grappig cadeau-idee voor knoeiers en kliederaars!

Productdetails

  • Lengte ca. 47 cm 
  • Zwartrubberen koord 
  • 2 vernikkelde krokodillenklemmen 

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:17:19+00:00