Contact

Knikker IQ puzzel

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een leuke puzzel voor als je urenlang je hersenen wilt laten kraken. De perfecte manier om je nooit meer te hoeven vervelen, in handig klein formaat zodat het ook een leuk spel is voor op reis!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een bijzonder spel waarbij je wordt uitgedaagd om niet alleen in de twee dimensionale wereld te blijven, maar de hoogte in te gaan! Probeer met de knikkers die in verschillende vormen komen de opdrachten uit te voeren. Dat is niet eens zo gemakkelijk, doordat er soms twee, soms drie en soms zelfs vier knikkers aan elkaar vast zitten, een leuke uitdaging! Kun jij met de knikkers een piramide maken? En een van de vele andere vormen? Een leuke puzzel wat een super cadeautje is voor jong en oud, voor iedereen die graag zijn hersens aan het werk wil zetten.

Een uitstekend cadeautje om mee te nemen naar een verjaardag, en ook leuk om op kantoor te hebben. Want als je even vast zit in een probleem, dan haal je deze puzzel tevoorschijn, om even helemaal met iets anders bezig te kunnen zijn. En dan komt de oplossing voor je probleem vanzelf bij je op. Geweldig leuk cadeautje waar je alleen en samen plezier van kunt hebben! Door de kleine onderdelen is het niet geschikt voor kinderen die jonger zijn dan 3 jaar. Maar vanaf een jaar of acht is het een leuk spel, waar volwassenen zeker ook nog heel wat hersenen over kunnen kraken. Een geweldig spel voor op reis, thuis en in de pauze op school bijvoorbeeld!

Productdetails

Let op: Door de kleine onderdelen is het niet geschikt voor kinderen die jonger zijn dan 3 jaar.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T06:49:11+00:00