Contact

Kneed je eigen Yogi Master

€ 13,90
(€ 126,36 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is een echt rustgevend cadeautje! Voor iedereen die van yoga houdt, en die graag letterlijk in contact komt met een echte yogi master, is er dit leuke cadeautje! Wel enkel voor mensen die over een gevoel voor humor beschikken! Leuk cadeautje om je eigen yogi master te kneden! Kneden, ontspannen, stress verdrijven - het perfecte cadeau om op een hele nieuwe manier bezig te zijn met je hobby!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Misschien ontspan je jezelf het liefste door een stuk te gaan wandelen in de natuur, een stukje te gaan joggen of in de tuin te werken. Maar de nieuwste trend waar steeds meer mensen door in de ban van raken is yoga. Yoga maakt je lenig en zorgt dat je veel beter in je vel zit. En bovendien bevordert het je gezondheid en zorgt het voor een hele hoop rust in je hoofd! Voor iedereen die het yoga-virus te pakken heeft gekregen, is er nu dit leuke cadeautje waarbij je heerlijk aan de slag kunt met stukjes klei om je eigen yogi master te kneden.

Een leuke manier om te reflecteren op je eigen fascinatie met je nieuwe manier van leven, en doordat je hem of haar zelf vorm geeft kan je hem je favoriete yoga positie in laten nemen. Een hartstikke leuk cadeautje voor iedereen die graag met zijn of haar handen bezig is, en die wel een beetje rust en ontspanning kan gebruiken. Leuk voor tijdens een verjaardag of zomaar tussendoor. Je eigen yogi master kneden die je altijd bij kan staan! Geweldig cadeautje!

Productdetails

  • Set bestaat uit: verschillende kleuren kneedmassa en werktuigen om het in model te brengen
  • Verpakkingsgrootte: 18,5 x 13 x 4 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:50:58+00:00