Contact

Kneed je eigen droomman/droomvrouw

Vanaf € 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De meeste vrijgezellen hebben een bepaalde voorstelling hoe de ideale partner er uit moet zien. Die zijn meestal helaas slecht te vinden of bestaan domweg niet. Gelukkig kunnen deze mannen en vrouwen nu eindelijk hun droompartner zelf vormgeven. Een geweldig cadeau dat voor een hele hoop lol gaat zorgen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wacht jouw beste vriend of vriendin ook al zo lang op zijn of haar droompartner? Eindelijk kunnen ze hun ideale vrouw of man nu helemaal zelf kneden met deze geweldige en grappige set. Dat gaat voor een hele hoop grappige momenten zorgen! En vanaf nu zijn de vrijgezellen niet meer alleen of eenzaam, want hun grote liefde kunnen ze nu gewoon thuis neerzetten.

Iedereen kan zijn droompartner gewoon zelf bouwen. De set bevat in totaal 25 vormbare karakters en wij garanderen dat er voor iedereen wel de perfecte man of vrouw inbegrepen is. Misschien een bodybuilder? Of toch liever een duiveltje of kies je toch eerder voor de ultra blonde vrouw? Jouw fantasie kent geen grenzen en je kunt er helemaal op los fantaseren. Iedere set bevat natuurlijk klei als basismateriaal en daarnaast nog gereedschap om jouw kleifiguur tot leven te laten komen. Bovendien is ook een geweldig decor voor jouw nieuwe partner inbegrepen en deze is vormgegeven als een kleine slaapkamer voor extra romantiek.

In Groot-Brittannië is dit cadeau zelf als „Cadeau van het jaar“ gekozen. Daarmee is deze set niet alleen voor alle single mannen en vrouwen een goed cadeau-idee. Het is voor iedereen leuk om te kleien, zelfs voor volwassenen! Het resultaat zal in ieder geval een hotte man of vrouw worden die je maar al te graag aan de familie en je vrienden wil voorstellen.

Productdetails

  • Klei, gereedschap, standaard en handleiding inbegrepen
  • Bekroond als „cadeau van het jaar“ in Groot-Brittannië

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-30T13:47:03+00:00