Contact

Klok met enkel getallen

Vanaf € 44,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een kunstwerk dat je prachtig op elke muur kunt hangen. En dat direct ook een klok is, wat een leuk cadeautje! Weg met die saaie witte klokken waar je alleen naar kijkt als het moet. Dit is een prachtig cadeautje voor jong en oud, super decoratief!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit is een prachtig vormgegeven cadeau waar iedereen jaloers naar zal kijken. Hij geeft de tijd niet zomaar weer, hij doet dat op een wel heel bijzondere wijze. Deze klok bestaat enkel uit de cijfers en een grote en een kleine wijzer. Maar zeg nou zelf, dat is toch eigenlijk ook het enige dat een klok nodig heeft?! Inderdaad, met deze klok heb je verder niets meer nodig.

De klok heeft zelfs geen achterwand, waardoor de kleuren van je muur er nog doorheen zichtbaar zijn wat extra leuke effecten kan geven. Door zijn uitvoering in zwart en paars kun je zelf kiezen voor het beste effect. Een prachtig vormgegeven klok, die heel levendig en fantasievol op de kijker overkomt doordat er zo leuk gespeeld is met de vorm en grootte van de cijfers. En met een diameter van 45 cm ook een flinke klok die iedereen goed zal opvallen! En misschien was het je nog niet opgevallen, maar ook een leuk vogeltje, een kleine eekhoorn en een klein konijntje helpen deze klok om extra leuk en speels over te komen.

Kortom, een geweldig cadeau voor eigenlijk iedereen. Maar vooral van mensen die houden van design en de tijd!

Productdetails

  • Ø 45 cm
  • Wijzers is zwart of wit.
  • In cadeauverpakking.
  • Beschikbaar in de kleuren: Zwart en Paars

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:23:19+00:00