Contact

Kleurrijk liefdesslot met gravure

Vanaf € 24,90
Incl. btw
- +
Het klassieke liefdesslot in een moderne, kleurrijke uitvoering is een fraai, personaliseerbaar cadeau. Kies je lievelingskleur en bewijs dat jullie echt van elkaar houden door het slot aan een brug vast te maken. Daarna kan de sleutel in het water worden gegooid, jullie blijven immers altijd bij elkaar!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

Een cool slot aan de brug met jullie namen erop, dat is een leuke manier om nog eens duidelijk te maken dat jullie zo graag bij elkaar zijn. Je hebt de de keuze uit drie knallende kleuren. Blauw, rood of roze, het is altijd een kleur die in het oog springt. Dit liefdesslot is functioneel gezien een goed werkend slot met drie kleine sleuteltjes. Dat betekent dat jij en je geliefde allebei een sleuteltje in het water kunnen gooien en misschien gooien jullie het derde sleuteltje samen in het water! 

Op het slot staat een hart afgebeeld en in dat hart staat natuurlijk jouw naam en die van je vriend of vriendin. Daaronder wappert een fraai lint. Hierin kun je de datum laten graveren van de dag waarop jullie elkaar leerden kennen of de datum waarop jullie voor het eerst samen op een slot aan een brug hingen. Natuurlijk is ook de dag van de eerste kus een perfecte datum om vast te leggen.

Het slot is een prachtig cadeau om je partner op Valentijnsdag of op zijn of haar verjaardag te schenken. Je kunt je geliefde er ook gewoon een keer spontaan mee verrassen, net als jullie toevallig in de buurt zijn van de brug waar hij wel eens goed op zou kunnen passen. Misschien heb je dan ook nog eens heel toevallig twee glaasjes en twee kleine flesjes champagne bij de hand om het moment op de brug te vieren!

Productdetails

Kleurrijk liefdesslot met gravure

  • Kies uit blauw, rood of roze
  • Met gravure – geen speciale tekens gebruiken
  • Plus klein hartje op de zijkant
  • Volledig functioneel
  • Inclusief 3 sleutels
  • Afmeting: 8,3 x 3,8 x 1,9 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2019-10-14T13:50:09+00:00