Contact

Kleurboek Create your Zoo - met stickers

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Maak met dit kleurboek je eigen kleurrijke, grappige dierentuin vol met leeuwen, apen, zebra's en andere wilde dieren. Gebruik de vele stickers en kleurplaatjes om met 24 pagina's een eigen dierentuin te maken. Een creatief cadeau-idee voor jongens en meisjes vanaf drie jaar!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is een feest om een dierentuin te creëren met het grote aantal dieren dat je kunt onderbrengen in de verblijven, de kooien en de aquaria. Kinderen leren met dit boek spelenderwijs de verschillende diersoorten kennen, zodat ze weten dat een olifant niet in een aquarium thuishoort en een dolfijn niet in een kooi. Welke dieren bij elkaar horen, dat moeten de kinderen met dit kleurboek zelf uitzoeken.

De kinderen zullen het kleurboek met de mooie stickers en kleurplaatjes vast ene zeker als een leuk soort speelgoed beschouwen en niet als lesmateriaal van school. Integendeel! In dit kleurboek mogen ze helemaal zelf hun gang gaan en zelf bepalen hoe ze de allermooiste dierentuin vormgeven. Sommige kinderen zullen heel precies te werk gaan, anderen experimenteren er vol op los. De ouders kunnen altijd nog tekst en uitleg geven als ze zien dat de kleine een tijger op de rug van een olifant heeft gezet en als hij de krokodil laat kennismaken met een papegaai!

Kunnen een leeuw en een tijger bij elkaar wonen? Ja, waarom niet! In deze dierentuin is van alles mogelijk. Bladzijde na bladzijde ontstaat een enorme dierentuin met olifanten, papegaaien, pinguïns, maar ook kleinere dieren zoals schildpadden en marmotten. Dit kleurboek met maar liefst zes stickervellen is een leuk cadeau voor alle jongens en meisjes vanaf 3 jaar.

Productdetails

  • Afmetingen (l x h): ca. 33 x 25 cm
  • 24 pagina's
  • 6 stickervellen
  • Leeftijdsadvies: vanaf 3 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-09-25T19:21:44+00:00