Contact

Kleurboek Create Your Crazy City - met stickers

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Jongens en meisjes vinden dit kleurboek met veel verschillende stickers helemaal geweldig! Nu kunnen ze hun eigen stad bouwen, compleet met ziekenhuis, politie, straten met verkeersborden en noem maar op. De creativiteit kent bij dit fantastische cadeau-idee voor kinderen geen grenzen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Create Your Crazy City, ofwel maak je eigen, doldwaze stad met dit geweldige kleurboek vol stickers en kleurplaatjes. Op één van de pagina´s vliegt er bijvoorbeeld alleen een vliegtuig boven de stad en staat er een hijskraan op de grond, meer niet. Wat past er nog meer allemaal in dat beeld? Dat kan natuurlijk van alles zijn: drukke wegen, auto's, een ziekenhuis en misschien ook wel een helikopter. Gebruik de stickers om de twaalf grote bladzijden te vullen met je eigen fantasie over hoe een stad er uit kan zien.

Een theater, een ijssalon of een groot warenhuis, in dit leuke kleurboek kom je alle voorzieningen tegen die je bij de aanleg van een grote stad nodig hebt. Het kleurboek is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze zijn er uren zoet mee en dat is voor de ouders natuurlijk ook wel prettig!

Kinderen weten maar al te goed hoe hun stad eruit zou kunnen zien. Met dit cadeau kunnen ze dat bewijzen. Vol trots zullen ze iedere pagina en daarmee een stukje van de stad aan iedereen laten zien. En terecht, want het is nog een hele kunst een unieke stad te ontwerpen. Door de mooie stickers en de fraaie kleurplaatjes ziet de stad er in ieder geval altijd bijzonder leuk en bont uit.

Productdetails

  • 25 x 33 cm
  • voor kinderen vanaf 3 jaar
  • 12 grote achtergrondafbeeldingen

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-09-25T18:58:44+00:00